ABAZOVIĆEVA URA NA METI KRITIKA ZBOG ČESTITKI STANIVUKOVIĆU: "Talas promjena iz Crne Gore se širi, novi ljudi, nova nada, nova energija..."

Generalni sekretar GP URA Mileta Radovanić kazao je tada da Balkan počinje da diše nekom novom energijom

  • Regija

  • 18. Avg. 2021  18. Avg. 2021

  • 0

Prošlogodišnji izbor Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke obradovao je tada članove GP URA. Izbor Stanivukovića, kako su iz te partije tada tvrdili, dio je istog talasa koji je nekoliko mjeseci ranije zapljusnuo Crnu Goru, prenosi Antena M.

Generalni sekretar GP URA Mileta Radovanić kazao je tada da Balkan počinje da diše nekom novom energijom i da su za to neophodni novi ljudi i drugačiji pristup politici.

alt

Mada se gradonačelnik Banjaluke mnogo puta za ovih deset mjeseci potrudio da dokaže da on nije promoter nikakve nove politike na Balkanu, naprotiv - da je politika koju promoviše starija i od njega, tek je posljednjom izjavom uspio da izazove Radovanićevu reakciju.

No, dobro. Jedina gora od naknadne pameti je ona koja nikad ne dođe.

I lider URE Dritan Abazović oduševljeno je dočekao vijest o Stanivukovićevom izboru. I on je jesenas tvrdio da su izbori u Banjaluci i parlamentarni u Crnoj Gori talas promjena za nove vrijednosti, novu nadu, nove ljude...

Dok Stanivuković, kojem je Vlada čiji je potpredsjednik Abazović dozvolila ulazak u Crnu Goru, ne propušta priliku da dokaže da Crnogorci ne postoje, da su izmišljena nacija, da je Referendum lažan, Abazović, inače vrlo ažuran na Tviteru, o ovome i dalje ćuti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...