PROVOKATIVNA PORUKA VUČIĆA GRAĐANIMA SREBRENICE I BRATUNCA: "Nikada vas nećemo ostaviti na cjedilu, živjela Republika Srpska"

To je poruka i našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka našem narodu svuda, kaže Vučić

  • Politika

  • 18. Avg. 2021  18. Avg. 2021

  • 17

Srbijanski predsjednik, Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu videozapis, nalik na neku vrstu kampanje, u kojem poručuje da će Srbija uvijek biti uz svoj narod na Kosovu i Republici Srpskoj.

U videosnimak objavljen na Vučićevom Instagram nalogu ubačeno je njegovo obraćanje iz Bajine Bašte, na kojem je srbijanski predsjednik poručio će Srbija uvijek pružati podršku.

Vučić je tu poruku posebno uputio osobama koje su na skup u Bajinu Baštu došle iz Skelana, Srebrenice i Bratunca, poručivši da će uvijek biti potpomognuti i ekonomski i na svaki drugi mogući način.

- Mi naš narod nećemo ostaviti na cjedilu. To je poruka i našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka našem narodu svuda. Hvala vam živjela Srbija i živjela Republika Srpska, rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...