RASTU TENZIJE U CRNOJ GORI: Uhapšen Podgoričanin koji je prijetio ubijanjem i klanjem na Cetinju (VIDEO)

Policija je, kako kažu, odmah po saznanju za pomenuti snimak preduzela sve aktivnosi i ubrzo identifikovala, locirala i uhapsila osumnjičenog.

  • Regija

  • 19. Avg. 2021  

  • 1

Podgorička policija uhapsila je Miloša Sekulića (34) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje na štetu društvene zajednice.

“Policija u Podgorici je, predzimajući intenzivne mjere i radnje na identifikovanju osobe sa snimka koji je objavljen na društvenim mrežama a u kojem nepoznata osoba poziva na nasilje i širenje nacionalne i vjerske mržnje i netrpeljivosti, lišila slobode M.S.”, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Policija je, kako kažu, odmah po saznanju za pomenuti snimak preduzela sve aktivnosi i ubrzo identifikovala, locirala i uhapsila osumnjičenog.

“On će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, zaključuju u policiji.

Podsjetimo, na društvenim mrežama juče se pojavio snimak nepoznate muške osobe, koja sa šajkačom na glavi, poziva na klanje i ubijanje na Cetinju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...