HAOS U CRNOJ GORI: Krivokapić hitno sazvao sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost - jedina tema HAPŠENJE

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić sazvao je za ponedeljak 23. august sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

  • Regija

  • 19. Avg. 2021  

  • 2

Predsjednik Odbora za odbranu i bezbjednost Skupštine Crne Gore i član Vijeća za nacionalnu bezbjednost Milan Knežević nedavno je pozvao predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića da "koliko sutra sazove sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, na kojoj bi zatražili od Milivoja Katnića da odmah uhapsi Veselina Veljovića zbog poziva na rušenje ustavnog poretka i najave građanskih sukoba".

Članovi Vijeća za nacionalnu bezbjednost su premijer Zdravko Krivokapić, Dritan Abazović, potpredsjednik Vlade Crne Gore, Sergej Sekulović, ministar unutrašnjih poslova, Olivera Injac, ministarka odbrane, Milojko Spajić, ministar finansija i socijalnog staranja, Đorđe Radulović, ministar vanjskih poslova, Dejan Vukšić direktor Agencije za nacionalnu bezbednost i Milan Knežević, predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...