ELEGANTNA U OMILJENOJ CRNOJ BOJI: Victoria Beckham u nosivoj kombinaciji koja vizuelno smanjuje struk i sužava noge (FOTO)

Victoria Beckham sparila je T-shirt majicu i crne helanke s rastezljivom trakom preko stopala koje su nadahnute sličnim modelima iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

  • Žena

  • 20. Avg. 2021  

  • 0

Victoria Beckham pridružila se suprugu Davidu i kćeri Harper Seven na tribinama stadiona u Fort Lauderdaleu na Floridi gdje su zajedno pratili utakmicu između nogometnih klubova Inter Miami i Chicago Firea.

Britanska dizajnerica za ovu je priliku odjenula vrlo jednostavno, ali elegantno izdanje u njoj omiljenoj crnoj boji. Izdanje je bilo sastavljeno od vrlo nosivih komada koje većina dama već ima u svojim ormarima.

alt

Victoria Beckham sparila je T-shirt majicu i crne helanke s rastezljivom trakom preko stopala koje su nadahnute sličnim modelima iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela, odabrala je crni model iz vlastite proljetne kolekcije za 2021. godinu koji sužava noge. Uz to riječ je o modelu visokog struka koji ima ulogu steznika te smanjuje trbuščić.

alt

Kombinaciju je podigla crnim štiklama s iglenom potpeticom, s nekoliko decentnih komada nakita, elegantnim ručnim satom te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira, prenosi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...