POZNAT IDENTITET POGINULIH U NESREĆI KOD TREBINJA: Žena podlegla na licu mjesta, muškarac preminuo u bolnici

Nesreću uzrokovao poginuli vozač Renaulta Twingo

  • Hronika

  • 21. Avg. 2021  

  • 1

U ranim jutarnjim satima, oko 5.45, jutros se na putu između Trebinja i Ljubinja dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe.

Do nesreće je došlo prilikom sudara Renaulta Twingo sa kombijem Opel Vivara, koji je prevozio radnike firme A.D. Popovo polje. Do nesreće je došlo kada je vozač Renaulta, zbog za sada neutvrđenih razloga, skrenuo u suprotnu traku i udario u kobi sa radnicima.

Na mjestu nesreće je poginula suvozačica u Renaultu Monika Karan iz Brčkog (1978.), dok je vozač Renaulta Nebojša Stojanov iz Banje Luke (1971.) teško povrijeđen, ali je i on podlegao u bolnici zbog zadobijenih povreda, piše Oslobođenje.

Putnici koji su se nalazili u kombiju zadobili su povrede koje nisu opasne po život i zbrinuti su u trebinjskoj bolnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...