ZAKLAO ŽENU PA PRESUDIO SEBI: Pogledajte prve fotografije kuće u kojoj se dogodio monstruozan zločin

O slučaju je obaviješteno nadležno okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

  • Hronika

  • 21. Avg. 2021  

  • 0

Prnjavor je danas potresla stravična vijest o zločinu koji se dogodio u mjestu Crkvena, kada su u kući pronađena dva beživotna tijela bračnog para Spasojević.

Zoran Spasojević rano jutros krenuo u krvav pohod kada je prvo u prodavnici koja se nalazi u sklopu njihove porodične kuće, zaklao suprugu Dragaanu, da bi nakon toga sišao u podrum i sebi oduzeo život.

Do jezivog zločina, kako saznajemo, došlo je oko sedam sati.

ATV nezvanično saznaje da je Zoran bio električar po struci, a u prostoriji u kojoj je pronađen imao je i pripremljena vješala za slučaj da mu pokušaj samoubistva strujom ne uspije.

O slučaju je obaviješteno nadležno okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...