BARCELONA JEDVA IZBJEGLA PORAZ U DERBIJU PROTIV ATHLETICA: Depay spektakularnim golom donio bod Kataloncima, novo poniženje za Pjanića (VIDEO)

Nogometaši Athletica i Barcelone odigrali su sinoć u Bilbaou 1:1 u drugom kolu španskog prvenstva.

  • Sport

  • 22. Avg. 2021  

  • 0

Athletic je bio bolji, osobito u prvom poluvremenu, kada su imali brojne prilike. Vodeći pogodak postigao je Injigo Martines u 50. minuti, a izjednačio je Memphis Depay u 75. minuti.

Athletic je imao sjajnu priliku u nadoknadi, kada je Nico Williams izašao pred golmana gostiju nakon greške Erica Garcie, ali ga je stoper Barcelone na vrijeme srušio. Garcia je dobio direktni crveni karton, a Martinez nije mogao puno učiniti iz slobodnog udarca pa je utakmica završila remijem.

Bh. nogometaš Miralem Pjanić nije bio ni na tribinama, a prema posljednjim informacijama iz katalonskog kluba, čelnici Barcelone su Pjaniću jasno dali do znanja da na njega više ne računaju.

Kliknite na video da pogledate golove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...