SVE VIŠE SE PRIČA O NJEGOVOM ODLASKU: Cristiano Ronaldo tražio da bude na klupi protiv Udinesea

Prethodnih dana podosta se pričalo o njegovom odlasku iz kluba

  • Sport

  • 22. Avg. 2021  

  • 0

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo odbio je da igra kao starter za Juventus u meču protiv Udinezea, javio je fudbalski insajder Fabrizio Romano.

Juventusov meč sa Udinezeom zakazan je za nedelju u 18 sati i 30 minuta, a Portugalac namjerava da ne ulazi osim ako ne bude bilo prijeke potrebe.

Prethodnih dana podosta se pričalo o njegovom odlasku iz kluba, Cristiano je to donekle demantovao tvrdeći da "mnogi ljudi ne smiju olako da se igraju njegovim imenom". Dodao je i da kao i uvijek vjeruje samo u rad.

"Odlučili smo tako zajedno sa Ronaldom. To je normalna stvar. Ronaldo će sto posto ostati kod nas", rekao je Pavel Nedved, potpredsjednik Juventusa za DAZN.

Prije toga je Romano izvijestio da Portugalac neće biti starter, već da želi napustiti klub u kom je proveo pune tri godine unazad.

"To je bio precizan zahtjev od Cristiana Ronalda, jer se nada da će naći neko rješenje na tržištu u dolazećim danima. Ali, Juventus za njega nije dobio zvanične ponude", piše Romano.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...