NICOLE KIDMAN OTVORILA DUŠU: “Voljela bih da sam imala više djece, ali…”

Sa suprugom Keithom Urbanom Kidman ima kćeri Sunday Rose (13) i Faith Margaret (10), dok je s Tomom Cruiseom dobila Isabellu (28) i sina Connora (26).

  • Show

  • 23. Avg. 2021  

  • 0

Glumica Nicole Kidman oduvijek je sanjala o velikoj porodici. Ova 54-godišnja glumica zvijezda je naslovnice novog izdanja časopisa Marie Claire Australia, za koji se otvorila o svojoj karijeri i želji da je imala više djece.

"Voljela bih da sam imala više djece, ali nije mi dan taj izbor", rekla je Kidman.

Sa suprugom Keithom Urbanom Kidman ima kćeri Sunday Rose (13) i Faith Margaret (10), dok je s Tomom Cruiseom dobila Isabellu (28) i sina Connora (26).

"Voljela bih imati 10 djece. Ali dobila sam priliku biti majkom drugoj djeci. Imam šest nećaka i nećakinja i kuma sam 12 djece. Volim majčinstvo, volim djecu: neobična su, smiješna i nefiltrirana. Možeš vidjeti kako rastu i slati ih na njihov put",  pojasnila je.

Dok je od 1990. do 2001. bila u braku s Cruiseom, Kidman je u dvadesetima doživjela ektopičnu trudnoću i spontani pobačaj i rekli su joj da su male šanse da će uspjeti začeti.

"To je bila ogromna, bolna čežnja. I gubitak! O pobačaju se ne govori dovoljno. To je ogromna tuga za određene žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a s druge ogromna količina radosti. Kad dobijete dijete nakon toga, samo možete odahnuti",  izjavila je 2018. za Tatler.

Kidman se sa sestrom Antoniom i njihovom djecom doselila u kuću porodice dok traje snimanje nove serije Nine Perfect Strangers.

"Jednostavno volim djecu. Više nego odrasle. Volim biti okružena djecom. Keith je morao otići u Nashville zbog izlaska novog albuma pa sada živim okružena s petero djece. Sestra mi je odlučila pomoći dok snimam", dodala je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...