„NIKAD NIKO NIJE BIO SRETAN SA…“: Fahrudin Radončić se pohvalio fotografijama s luksuzne jahte, a onda se "ukazao" Dragan Mektić

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić oštro je reagirao na vijest iz susjedne Crne Gore.

  • Mini market

  • 24. Avg. 2021  24. Avg. 2021

  • 6

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić jučer je u svojoj rezidenciji u Porto Montenegru imao susret s Ali Al Kalifom, princom Kraljevine Bahrein, inače v.d. premijerom i bratom kralja te države.

Radončić je, navodno, Al Kalifu upoznao s mogućnošću saradnje i investiranja u Bosni i Hercegovini, njenim ekonomskim potencijalima, sigurnosnom stanju i euroatlantskim ambicijama naše zemlje i usput se pohvalio fotografijom s luksuzne jahte.

Na vijest o sastanku u Radončićevoj rezidenciji u rodnoj Crnoj Gori reagirao je Dragan Mektić.

„Nikad niko nije bio sretan sa onim što je stekao na drogi i kriminalu“, kratko je poručio Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...