BORENOVIĆ POTVRDIO: "Dodik me pozvao telefonom da kaže da je odlučio da ide na sastanak sa Erdognom i…"

Jasno sam mu rekao, ako će se pitanje nametnutog Inzkovog zakona riješiti na takvoj vrsti sastanaka, onda to može imati smisla.

  • Politika

  • 24. Avg. 2021  24. Avg. 2021

  • 2

Govoreći o sastanku članova Predsjedništva BiH sa predsjednikom Turske Recepom Tayyipom Erdoganom na koji ide i Milorad Dodik, predsjednik PDP Branislav Borenović je rekao za Srpskainfo da se telefonski čuo sa Dodikom po tom pitanju.

"Ma, ne radi se tu o nekim posebnim dogovorima, Dodik me pozvao telefonom da kaže da je odlučio da ide na sastanak članova Predsjedništva sa turskim predsjednikom Erdognom. Jasno sam mu rekao, ako će se pitanje nametnutog Inzkovog zakona riješiti na takvoj vrsti sastanaka, onda to može imati smisla. I zaista mislim, ako je aktuelna BiH vlast zajedno dogovorila pitanje NATO puta, akciza, budžeta, fotelja, onda i ovo ozbiljno pitanje, koje je izazvalo politički haos i nanijelo ogromnu štetu, vlast treba da riješi – poručio je Borenović, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...