UHVAĆENA OKOM KAMERE: Od cifre koju Demi Moore plaća za samo jedno noćenje u luksuznoj vili mogla bi vas zaboljeti glava...

Ovo velebno zdanje smješteno je između Hotela Excelsior i Ville Orsula

  • Show

  • 24. Avg. 2021  

  • 2

Fotoreporter Slobodne Dalmacije uspio je teleobjektivom snimiti holivudsku glumicu Demi Moore na terasi poznate dubrovačke Ville Agava u kojoj se odmara proteklih dana.

Ovo velebno zdanje smješteno je između Hotela Excelsior i Ville Orsula, a nalazi se u sastavu Jadranskih luksuznih hotela. Agavu za odmor često biraju bogati i slavni gosti pa je tako i Harrison Ford upravo tamo noćio za nedavnog boravka gradu gospara.

Sigurno se sad pitate koliko ih stoji noćenje u Villi koja se nalazi na stjenovitoj hridi iznad mora s pogledom na otok Lokrum.

Prema podacima dostupnima na internetu za samo jednu noć gosti moraju platiti čak šest hiljada eura (11.739 KM).

Posjed Ville Agave zauzima površinu od 400 kvadrata metara, dok rezidencijalni objekt, odnosno sama vila, ima površinu 270 kvadrata. Villa ima tri sobe, šest ležaja, četiri kupatila i prikladna je za luksuzan smještaj do šest osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...