„A, ZA VRUĆINU U SEPTEMBRU…“: Meteorolog Nedim Sladić najavljuje nove vremenske prilike u Bosni i Hercegovini…

Stigla je dugo najavljivana promjena vremena. Temperature su pale za 15 stepeni, a kiša se očekuje u narednih nekoliko dana.

  • Vijesti

  • 27. Avg. 2021  27. Avg. 2021

  • 0

No, kakvo nas vrijeme očekuje u septembru, zna meteorolog Nedim Sladić.

„Puno je upita za septembar. Ne brinite, imat će se kad i u septembru otići do mora i još koji put iskupati i isunčati na umjereno toplim ljetnim danima u kojima nije niti prevruće ni prehladno - već taman, jer smo sa žestokom vrelinom završili.

Za vrućinu u septembru iznad 35°C birajte Tursku, onu od oko 40°C ili pak Egipat“, poručio je meteorolog Nove BH Nedim Sladić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...