SRAMOTA ZA SNSD-ovog NAČELNIKA MIRKA ĆURIĆA: Kratka kiša u Trebinju potopila ulicu u koju je uloženo 300.000 maraka (VIDEO)

Inače, ulica Vojvode Stepe Stepanovića dobila je treću traku i novi trotoar u jednom njenom dijelu nakon što je u pored izgrađen market "Kort".

  • Društvo

  • 28. Avg. 2021  

  • 0

Ulica Vojvode Stepe Stepanovića u Trebinju, čije su proširenje i sanacija završeni prije svega četiri mjeseca, danas je, nakon petnaestominutne jake kiše, potpuno potopljena. Prema pisanjima pojedinih lokalnih medija, radove u ovoj ulici finansirali su Putevi Republike Srpske sa oko 300.000 KM, prenosi Direkt-portal.

Pogledajte kako je izgledala ulica nakon pljuska:

Voda je preplavila i cijeli kružni tok.

Inače, ulica Vojvode Stepe Stepanovića dobila je treću traku i novi trotoar u jednom njenom dijelu nakon što je u pored izgrađen market "Kort". Treća traka u ovoj ulici, u stvari, služi samo kako bi se smanjile gužve prema "Kortu", dok je na ulasku u oba kružna toka na njenim krajevima i dalje ostalo "usko grlo" sa dvije kolovozne trake.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...