SNAŽNA PORUKA IZ BANJA LUKE, VOJIN MIJATOVIĆ: “Ostajemo privrženi implementaciji projekta Pokret za državu”

"...u smislu zajedničkog nastupa svih političkih stranaka u RS kojima je naupitan ustavno-pravni okvir i integritet Bosne i Hercegovine".

  • Mini market

  • 28. Avg. 2021  30. Avg. 2021

  • 0

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović oglasio se putem Facebooka, njegovu poruku objavljujemo u cijelosti. 

“Danas u Banja Luci smo održali sastanak rukovodstva gradske organizacije Banja Luka uz prisustvo članova glavnog odbora i predsedništva SDP BiH iz Banja Luke.

Dogovorene su smernice za dalji rad kao i odluku da do kraja godine sprovedemo izborno-izveštajnu konferenciju gradske organizacije Banja Luka nakon saglasnosti predsedništva SDP BiH.

Takođe smo dogovorili formiranje ekspertskih grupa za izradu izbornog programa i platforme za opšte izbore 2022. godine.

Smatramo ključnim izbor novog rukovodstva gradske organizacije koje će u izbornoj godini preuzeti odgovornost za još bolji rezultat SDP BiH kako u Banja Luci tako i ostatku RS.

Ostajemo privrženi implementaciji projekta Pokret za državu u smislu zajedničkog nastupa svih političkih stranaka u RS kojima je naupitan ustavno-pravni okvir i integritet Bosne i Hercegovine."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...