ČLANOVI SNSD-a PROVOCIRALI: Grupa Pravda za Davida ometana u prikupljanju potpisa u Trebinju

Iako su na vrijeme, prije 15 dana, podnijeli zvaničan zahtjev gradskoj administraciji da u centru Trebinja postave štand i prikupljaju potpise građana, naišli su na zid ćutanja

  • Društvo

  • 29. Avg. 2021  29. Avg. 2021

  • 0

Članovi grupe Pravda za Davida i Pokreta pravda danas su u Trebinju organizovali potpisivanja peticije o radu pravosuđa, sudova i tužilaštava u Bosni i Hercegovini, ali uz brojne opstrukcije lokalne vlasti grada Trebinja, prenio je političar Nebojša Vukanović na svom blogu.

Iako su na vrijeme, prije 15 dana, podnijeli zvaničan zahtjev gradskoj administraciji da u centru Trebinja postave štand i prikupljaju potpise građana, naišli su na zid ćutanja, a na kraju su dobili odgovor da pult postave ispred Fakulteta za proizvodnju i menadžment, gdje nema puno cirkulacije ljudi, posebno ne vikendom.

Kad su postavili štand, članovima Pokreta pravde prilazili su neki članovi SNSD-a, uz sitne provokacije i dobacivanja, koja su prestala kada su došli odbornici Kluba za pravdu i red u Skupštini grada Trebinja.

Pogledajte šta o svemu kažu članovi Grupe Pravda za Davida.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...