SEVERINA NA KONCERTU U CRNOJ GORI OTKRILA DIVNE VIJESTI: “Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno. Vratilo se dite materi!” (VIDEO)

Najprije je najavila pjesmu 'Rođeno moje' koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se bore za starateljstvo nad svojom djecom, a potom se kratko obratila publici otkrivši novosti.

  • Estrada

  • 30. Avg. 2021  

  • 0

Splitska pjevačica Severina održala je u nedjelju u uvali Luštica u Tivtu u Crnoj Gori koncert za pamćenje jer je svojim obožavateljima otkrila nove, divne vijesti iz privatnog života.

Najprije je najavila pjesmu 'Rođeno moje' koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se bore za starateljstvo nad svojom djecom, a potom se kratko obratila publici otkrivši novosti.

- Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem - neodređeno je rekla Severina, a snimku su prenijeli njezini obožavatelji na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Severina već godinama vodi mučnu bitku za starateljstvo nad djetetom s ocem devetogodišnjeg Aleksandra, Milanom Popovićem. U studenome 2019. dobio je starateljstvo nad sinom odlukom Općinskog suda u Zagrebu, a ona tu odluku pokušava osporiti.

Nedavno je u medije procurila vijest kako se Severina razvela od Igora Kojića s kojim je bila u braku nekoliko godina. Sporazumno su se razveli 19. augusta na zagrebačkom sudu, piše Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...