EDIN DŽEKO SE OGLASIO NAKON ODLIČNE UTAKMICE ZMAJEVA PROTIV FRANCUSKE: "Sejo je tenk, ja se nadam da..."

Komentar kapitena nakon remija sa Francuzima

  • Sport

  • 01. Sep. 2021  01. Sep. 2021

  • 0

Fudbalska reprezentacija BiH rezultatom 1:1 je remizirala sa Francuskom kao gost u susretu kvalfikacija za Svjetsko prvenstvo.

Sjajnu partiju je pružio Edin Džeko, koji je predvodio ekipu i maestralno pogodio mrežu Francuza za vodstvo našeg tima, prenosi Sport1.

Džeko je bio zadovoljan nakon utakmice i komentarisao je njen tok.

"Prije utakmice, vjerujem da niko nije očekivao ovakav rezultat. Možda ni mi, ali fudbal je takva igra gdje je lopta okrugla, igra se 90 minuta i sve je moguće. Odigrali smo odličnu utakmicu, cijela ekipa. Primili smo nesretan gol, ali na kraju nam se i vratilo sa tim crvenim kartonom. Da su imali 11 igrača na terenu, sigurno bi nam bilo puno teže. Ovo je bila dosta teška utakmica i možda će neki reći da smo trebali više pritisnuti da probamo osvojiti tri boda. Ipak, bod je veliki, da smo krenuli agresivnije i napali... znamo kakve igrače imaju u kontranapadu, nismo ih smjeli ostaviti 1 na 1. Ovaj bod će mnogo značiti, ekipa je mlada i neiskusna, ali je pokazala da je na pravom putu. Sead Kolašinac je mislim izvrnuo zglob, nadamo se da nije ništa strašno, ali Sejo je tenk, nadamo se da će sve biti dobro", kazao je Džeko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...