CRNADAK U ŠOKU: “Da li je normalno da MILORAD DODIK ide u Sarajevo kako bi se VIDIO S ERDOGANOM, a onda ne ode na Bled gdje...”

On dodaje da istovremeno Dodik učestvuje u radu Predsjedništva, ministri iz reda srpskog naroda u Vijeću ministara se spremaju da donesu odluke o milionskim tenderima.

  • Politika

  • 02. Sep. 2021  02. Sep. 2021

  • 1

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak komentirao je Dodikovo odbijanje učešća na Bledskom forumu te je rekao kako taj potez predstavlja kalkulantsku odluku u kojoj se po svaku cijenu žele proizvesti skandali.

Crnadak se, komentirajući Dodikovo ponašanje, zapitao da li je normalno da Milorad Dodik ide u Sarajevo kako bi se vidio s Erdoganom uz obrazloženje da se čuje glas RS-a, a onda ne ode na Bled gdje su ga mogli čuti svi važni međunarodni političari.

-Bled je izuzetna prilika da se između panela sastanete ‘jedan na jedan’ sa mnogim najutjecajnijim ljudima, koji direktno utiču na odnose u BiH i regiji i potpuno je nerazumno izbjeći takav događaj – ističe Crnadak.

On dodaje da istovremeno Dodik učestvuje u radu Predsjedništva, ministri iz reda srpskog naroda u Vijeću ministara se spremaju da donesu odluke o milionskim tenderima.

-Zašto SNSD nije pozvao opoziciju da pokažemo jedinstvo i osudimo puštanje iz pritvora inspektora MUP-a koji je pomagao i bio utočište pripadniku škaljarskog narko klana? Očigledno je priča o jedinstvu samo šarena laža SNSD-a, kroz koju pokušavaju prolongirati svoj odlazak sa vlasti i glavni cilj im je nastaviti sa uzurpacijom institucija RS-a i izvlačenjem milionskih iznosa iz budžeta – zaključuje Crnadak, piše Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...