OSVAJAČ MEDALJA UBIJEN BRANEĆI SVOG ŠEFA: Ko je mladi MMA borac koji je sinoć izrešetan u Novom Sadu

Posljednji put se u ringu našao sa Rašom Obradovićem, koje se na oprostio od njega rekavši da je bio “pošten, dobar, hrabar i srčan”.

  • Hronika

  • 03. Sep. 2021  03. Sep. 2021

  • 1

Uroš Stefanović (27) koji je ubijen sinoć u Novom Sadu bio je srpski MMA borac i višestruki osvajač medalja u borilačkim sportovima.

Ubijeni Uroš trenirao je borilačke sportove, a u džudou i greplingu i hrvanju je osvojio brojne medalje. Upisao je i dvije MMA borbe i u njima je doživo dva poraza, prenosi Blic.

Posljednji put se u ringu našao sa Rašom Obradovićem, koje se na oprostio od njega rekavši da je bio “pošten, dobar, hrabar i srčan”.

– Momak koga sam volio i sa kim sam trenirao i radio je otišao. Zauvijek će biti u mom srcu jer je bio jedan od rijetkih, srčan, hrabar i beskrajno dobar i pošten. Najiskrenije saučešće porodici – riječi su Obradovića.

I drugi njegovi prijatelji opraštaju se od preminulog mladića na društvenim mrežama.

On je stradao sinoć u pucnjavi na Detelinari u Novom Sadu kada je iz džipa zasada nepoznati napadač zapucao u pravcu Gorana Kovačevića Goranca sa kojim je nesrećni mladić bio u društvu, a koji je zapravo bio meta napada.

U Novom Sadu je ubijen nas brat Uros Stefanovic (27 god) , dok je goloruk braneci svoga brata skocio na ubice koje su ga mucki ubile. Pocivaj u miru hrabri junace nas...

Objavljuje Hadzi Dimce GulevskiČetvrtak, 2. rujna 2021.

Prema nezvaničnim informacijama, Stefanović je bio Gorančev tjelohranitelj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...