ŠAROVIĆ ODGOVORIO NA KRITIKE: "Samo lupajte i nastavite, po starom receptu IZMIŠLJAJTE unutrašnje i spoljne NEPRIJATELJE umjesto da rješavate…”

Za ovaj ostvareni mir, kaže Šarović, pretočen u mirovni sporazum, koji danas imamo i koji zovemo Dejton, živote je dalo više od 24 hiljade boraca.

  • Mini market

  • 04. Sep. 2021  04. Sep. 2021

  • 0

Mirko Šarović predsjednik SDS-a uputio je poruku onima koji tvrde da je Dejtonski sporazum mrtav i da je potreban novi politički dogovor za BiH te da opozicija samo pravi problem sa izlaganjem srpskog člana Predsjedništva BiH po nalogu centara moći sa Zapada.

"Samo lupajte i nastavite po svome izvrćući činjenice i zamajavajte narod! Po starom receptu izmišljajte unutrašnje i spoljne neprijatelje umjesto da rješavate aktuelne probleme za koje ste u dobroj mjeri sami krivi. Ili mislite da je i za to kriva opozicije u Republici Srpskoj. Ima onih koji dobro znaju i pamte, za razliku od vas ostrašćenih, da se u ovoj zemlji rat vodi i da sve može da plane zbog jedne međe ili jedne kuće", izjavio je Šarović.

"I sad se našli vi, nejaki, u iznurenoj Republici Srpskoj, bez mnogo prijatelja i međunarodne podrške, da Dejton proglasite mrtvim i da tražite i pravite novi politički dogovor za BiH i to zamislite, uz posredovanje, ni manje ni više nego turskog predsjednika Erdogana", istakao je Šarović i dodao da je njegov jedini komentar da je sve to nenormalno.

Za ovaj ostvareni mir, kaže Šarović, pretočen u mirovni sporazum, koji danas imamo i koji zovemo Dejton, živote je dalo više od 24 hiljade boraca Vojske Republike Srpske. 

"Uz ogromne napore i uticaj najvećih svjetskih sila i autoriteta teškom mukom došli smo do jednog takvog mirovnog sporazuma. Zato čuvajmo, ne rasturajmo i ne urušavajmo ono što kao Republika Srpska imamo!", poručio je on.

"Važnije je da gradimo mir i ekonomski prosperitet Republike Srpske jer je to najbolja odbrana statusa u autonomije Republike Srpske.  Avantura slijepih nas sve vodi u stranputicu. Posebno ako budemo srljali, čekaće nas mnogi oni unutar i van zemlje koji Republici Srpskoj ne žele dobro. Samo ludi i naivni ne znaju šta će nam tražiti u "novom političkom dogovoru", naglasio je prvi čovjek SDS-a.

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...