JELENA OBUĆINA O MIJEŠANJU SRBIJE U UNUTRAŠNJE ODNOSE U CRNOJ GORI: "Iduće dvije sedmice su ključne, do tada se mora proizvesti neka nova kriza, afera ili neprijatelj"

"U Crnoj Gori smo pokušali da izazovemo pik, a izgleda da smo nehotice zaravnili krivu", rekla je Jelena Obućina

  • Regija

  • 06. Sep. 2021  

  • 0

"Covid i politika, ništa nam drugo se ni ne dešava. Pa da prilagodimo riječnik - ključne su iduće dvije nedjelje. Do tad se mora proizvesti neka nova kriza, afera ili neprijatelj. U Crnoj Gori smo pokušali da izazovemo pik, a izgleda da smo nehotice zaravnili krivu", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

" Krivi je opstao, a nije to bio ovdašnji plan. Ipak, ima još do vrha talasa, možda još jednom dozom da bustujemo DF. Konsultuje se struka da nam kaže - da li su dosadašnje dvije dosta ili Demokratskom frontu treba pomoći još? Pa da oborimo Krivokapića i stolujemo idole, jer srpski svet je zadatak ove generacije političara, mada nas teritorija ne zanima, veli Vulin.

Samo širenje nacionalnog virusa. Zato smo poslali emisare u oba tabora, to su te stare mjere, a nove - poslije sastanka struke. A vi poštujte epidemiološke preporuke, budite na distanci od ovih ideja, većoj od dva metra. Ne dozvolimo da zavlada imunitet krda, znamo kako se to završava. I kad dođe vrijeme, glasajte. Bolje i sa maskom i zapušenog nosa, nego u rukavicama", rekla je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...