UHAPŠEN SIN POZNATE PJEVAČICE: Osumnjičen da je u Neumu djevojku maltretirao i prisiljavao na intimni odnos

Informacije o prijavi i hapšenju osumnjičenog potvrdio je Ljudevit Marić, portparol MUP HNŽ.

  • Hronika

  • 07. Sep. 2021  07. Sep. 2021

  • 1

Mirzad Brkić, sin pjevačice Hanke Paldum, uhapšen je u Neumu, pišu mediji.

Kako prenosi Bljesak.info, iz navodnih poverljivih policijskih izvora, Hankin sin je navodno priveden zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao djevojku koja je 1995. godište, te da je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Ženska osoba prijavila je kako je, u njenoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njenu gošću (1995.), te je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Informacije o prijavi i hapšenju osumnjičenog potvrdio je Ljudevit Marić, portparol MUP HNŽ, prenosi Blic.

– Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva – rekao je Marić dodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Informacija je kasnije obavljena u biltenu MUP HNŽ gdje se navodi da je M.B. lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar. S navedenim slučajem je upoznat nadležni tužilac, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima, te je proglašen krivim za saobraćajnu nesreću u januaru 2014. godine u kojoj su teško povrijeđena tri pješaka.

Poslije udesa, Brkić je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Brkić se na zadnjem ročištu izjasnio da nije kriv. Sud je tada naložio liječenje u psihijatrijskoj klinici te oduzimanje vozačke na jednu godinu, piše Srspakinfo.

Hanka Paldum: To su laži!

– Ma kakva je to vijest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će da traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru – rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf Jetset.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...