ORAŠANIN OŠTRO OSUDILA NASTUP SANJE VULIĆ: “Nazvati Trivićku „neartikulisanom i histeričnom“ i optuživati je da radi protiv interesa RS-a predstavlja..."

Mirjana Orašanin, članica predsjedništva SDS-a i odbornica u Skupštini Grada Bijeljina oštro je osudila nastup Sanje Vulić na Alternativnoj Televiziji od 04. septembra 2021. godine.

Orascanin oštro osudila nastup sanje vučić

  • Mini market

  • 07. Sep. 2021  07. Sep. 2021

  • 0

Mirjana Orašanin, članica predsjedništva SDS-a i odbornica u Skupštini Grada Bijeljina osudila je nastup Sanje Vulić na Alternativnoj Televiziji od 04. septembra 2021. godine.

“Oštro osuđujem nastup Sanje Vulić,  funkcionerke SNSD-a i  poslanice  u Predstavničkom domu PSBiH, koja je tokom gostovanja u vijestima  ATV-a 04.09. iznijela niz netačnih, nelogičnih i neprimjerenih tvrdnji na račun lidera opozicije uključujući i vrijeđanje narodne poslanice PDP-a  u Skupštini Republike Srpske, Jelene Trivić”, rekla je Orašanin.

Orašanin je dodala da se vidi da gospođa Vulić koristi poznatu matricu „Republika Srpska to sam ja “ tako što opozicionare, i sve koji iznose  argumente i činjenice i postavljaju pitanja,  žigoše i karakteriše kao državne neprijatelji, strane plaćenike itd.

“Umjesto da se zalaže da se na RTRS-u , javnom servisu Republike Srpske, omogući javno sučeljavanje predstavnika pozicije i opozicije kako bi građani mogli da na bazi argumenata formiraju svoje mišljenje i stav o bitnim pitanjima , opozicija se pokušava politički onesposobiti za djelovanje prije izbora.  TV stanica, jedna od rijetkih u Republici Srpskoj,  koja  je prenosila glas opozicionara „BN Televizija“  se po nalogu vladujuće strukture „obuzdava“ tako što joj se smanjuje pokrivenost signala”, navela je Orašanin.

Prema njenim riječima nazvati Trivićku „neartikulisanom i histeričnom“ i optuživati je da radi protiv interesa Republike Srpske  predstavlja ponižavajući način političke borbe i vrijeđanja ličnosti jedne univerzitetske profesorke, narodne poslanice, supruge i majke.

“Pozivam rukovodstvo i članove SNSD-a da se civilizovno i pristojno obraćaju svim građanima i narodnim poslanicima i da svojim paušalnim i netačnim tvrdnjama ne produbljuju mržnju i podjele u u narodu. Slobodarski narod Republike Srpske poštuje i vrijednuje slobodu mišljenja i izražavanja, a ne autokratiju, tiraniju i diktaturu bez obzira da li je nameću strani ili domaći faktori, navela je Orašanin, prenose BL vijesti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...