ČOVIĆ SE U ZAGREBU SASTAO S GRLIĆ RADMANOM: Evo o čemu su razgovarali...

Grlić Radman je kazao kako Hrvatska snažno podržava neophodne reforme kako bi Hrvati u Bosni i Hercegovini bili jednakopravni i BiH mogla postati dio Evropske unije.

  • Vijesti

  • 08. Sep. 2021  08. Sep. 2021

  • 1

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman danas je u Zagrebu razgovarao s liderom Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ) Draganom Čovićem.

Tema sastanka bila je izmjenama Izbornog zakona u BiH te potrebnim iskoracima na euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine. 

Grlić Radman je kazao kako Hrvatska snažno podržava neophodne reforme kako bi Hrvati u Bosni i Hercegovini bili jednakopravni i BiH mogla postati dio Evropske unije.

Sastanku je prisustvovala i hrvatska europarlamentarka Željana Zovko.

Podsjetimo, Čović je održao sastanak i s predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem, a na stolu su bile iste teme.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...