EVO KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE U NAREDNA TRI DANA: Danas mogući pljuskovi, a za vikend...

I naredna tri dana zadržat će se slično vrijeme.

  • Vijesti

  • 09. Sep. 2021  09. Sep. 2021

  • 0

Danas će u Bosni I Hercegovini biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno uz mogućnost i slabog lokalnog pljuska. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stepeni.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura oko 25stepeni.

I naredna tri dana zadržat će se slično vrijeme.

U petak bit će  sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 30 stepeni.

Prvi dan vikenda će biti pretežno sunčano prije podne. Povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepeni.

U nedjelju će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stepeni.

(S.B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...