MILORAD DODIK O VLASTI U BANJA LUCI: "Došlo je vrijeme da se polažu neki računi..."

"Banja Luka ne zaslužuje da bude slučaj već se što prije mora vratiti politikama koje su doprinijele njenom današnjem izgledu",

  • Vijesti

  • 09. Sep. 2021  

  • 0

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je došlo vrijeme da se u Banja Luci polažu neki računi, jer taj grad ne zaslužuje da bude slučaj već se što prije mora vratiti politikama koje su doprinijele njenom današnjem izgledu.

"Banja Luka ne zaslužuju ovakvu sprdnju od vlasti i ne zaslužuje ovakav odnos, zastoj", rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je ponosan što vodi partiju koja je obezbijedila neutralnu bezbjednosnu sredinu kakva je Banjaluka u kojoj nema bandi, kriminalaca i kriminalnih grupa, te da se neće dozvoliti da to neki predstave na drugi način.

"Skupšinska većina će nastaviti da provodi politike očuvanja grada i glavnih funkcija bez obzira što se neko zabavlja po mjesec dana na odmoru dok je grad pretrpan smećem", rekao je Dodik novinarima u banjalučkom naselju Drakulić, gdje je održana mjesna izborna konferencija u gradskoj organizaciji SNSD-a Banja Luka.

On je naveo da je vidio da se ovih dana govori o povećanim sredstvima za budžet grada, te pojasnio da je riječ isključivo o onim sredstvima koja su ostvarena putem povećanih prihoda koje ostvaruje RS.

Naveo je da će kao partija koja vodi skupštinsku većinu zajedno sa drugim partnerima učiniti sve da ta sredstva budu na najbolji mogući način utrošena, odnosno da idu tamo smatraju da je najpotrebnije, a ne da budu upotrijebljena kao politička igra za koje neki nisu dostojni, kao što je gradonačelnik.

On je nazvao nedozrelim politikama koje idu za tim da se nametnu kao da jedino moguće sve što se obećava, a neko drugi se pokušava okriviti.

"Uporno se laže, misli da će što veće kvalifikacije o kriminalu počiniti promociju tih političkih ideja većim", rekao je Dodik.

On je napomenuo da je SNSD najveća i najsnažnija politička, narodna, partija, i da to dokazuje i novi talas u gradskoj organizaciji.

"Napadi koji dolaze razumljivi su sa stanovišta toga da smo najjača politička partija, a oni koju su periferni, mali, nezadovoljni uvijek pokušavaju da navale na najjače kako bi pridobili pažnju", dodao je Dodik.

Stranačkim okupljanjima, kako je rekao, šalju poruku da konsoliduju partiju, privlače nove članove i svoje politike čine prepoznatljivim.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da unutarstranački izbori treba da daju nove mjesne odbore, ojačane, osvježene, ohrabrene za sve ono što dolazi u narednom periodu.

On je navela da je Banjaluka u ovih nekoliko mjeseci, od izbora, pokazala svoje ružno lice, neriješne probleme.

"Naša poruka je uvijek bila da ono što radi SNSD jeste ono što se radi u interesu građana i RS i svake naše lokalne zajednice", rekla je Cvijanović i dodala da i ovaj izborni proces, koji provode u Banja Luci, znači raditi za bolju Banja Luku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...