I STAS I GLAS: Evo na koji način Zdravko Čolić čuva glas i podmlađuje se ...

Čolić hiperbaričnu komoru posjećuje da bi osvježio glasne žice i sačuvao pluća tokom pandemije koronavirusa, ali i zbog ljepšeg tena.

  • Estrada

  • 09. Sep. 2021  09. Sep. 2021

  • 0

Pjevač Zdravko Čolić je već dugi niz godina na javnoj sceni, za njegov glas kao i mladolikost, pobrinula se, kako pišu srbijanski mediji - hiperbarična komora.

Čolić hiperbaričnu komoru posjećuje da bi osvježio glasne žice i sačuvao pluća tokom pandemije koronavirusa, ali i zbog ljepšeg tena.

Pjevač je od svog ljekara dobio uput za jednu državnu bolnicu u Beogradu, gdje s vremena na vreme udiše čist kiseonik. Tamo je, kako kažu, rado viđen gost.

"Čola je fenomenalan. Nije bio skoro, ali sećam se kada je pre nekoliko meseci prvi put došao, svi smo bili oduševljeni. Došao je sa uputom svog izabranog lekara. Šalio se na svoj račun, a kroz smeh je i rekao kako udiše kiseonik da bi izgledao mlađe i da bi održavao glasne žice", rekao je jedan od zaposlenih.

Hiperbarična komora, kažu pomaže da cijeli organizam bude vitalan, a pjevaču očigledno izuzetno znači zbog posla kojim se bavi.

"Očekujemo ga opet jer je sjajan, kulturan i čovek iz naroda", izjavio je jedan od zaposlenih, koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, u državnoj bolnici koju posjećuje Zdravko Čolić, osim s uputom, kada je korištenje hiperbarične komore besplatno, moguće je doći i platiti njegovu upotrebu, piše b92.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...