MLAD, JAK, ZDRAV, COVID-19 GA JE UNIŠTIO: Preminuo 25-godišnji kandidat iz showa "Brak na neviđeno", prijatelji u nevjerici

Nemanja je bio menadžer prodaje u jednom hotelu u Nišu

  • Hronika

  • 11. Sep. 2021  

  • 0

Takmičar srbijanske TV emisije "Brak na neviđeno", 25-godišnji Nemanja Milenković izgubio je bitku s koronavirusom, objavila je to na svom Instagram profilu voditeljica ove emisije Milica Kon.

alt

˝Nažalost poslije više od mjesec dana borbe napustio nas je naš Necko, mladoženja iz emisije, kojega ste jako zavoljeli… Mlad, jak, zdrav, koronavirus ga je uništio. Neka ti je vječna slava˝, napisala je voditeljica na spomenutoj društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj pozira uz nesretnog mladića koji će ostati zapamćen po svom vedrom duhu s kojim je i osvojio simpatije gledatelje.

Inače, Nemanja je bio menadžer prodaje u jednom hotelu u Nišu, a u spomenutu emisiju se prijavio zbog novih poznanstava, dobre zabave i humora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...