ĐOKOVIĆ SE NIJE MOGAO SUZDRŽATI: Najbolji teniser svijeta u naletu emocija zaplakao zbog djece pa napustio press konferenciju (VIDEO)

Novak Đoković je protiv Medvedeva imao šansu da postane ne samo prvi osvajač takozvanog kalendar slama još od 1969. godine, već i najbolji teniser u historiji,

  • Sport

  • 13. Sep. 2021  13. Sep. 2021

  • 2

Novak Đoković je imao veliku šansu da dođe do historijskog podviga, ali je umjesto toga u tri seta poražen od Danila Medvedeva, a koliko teško je poraz pao najboljem teniseru svijeta pokazala je scena sa kraja trećeg seta.

Đoković je u završnici trećeg seta, prije nego što je Medvedev dobio šansu da servira za pobjedu, popustio pod naletom emocija, nakon ovacija publike, pa je posljednji gem dočekao u suzama.

Podsjećamo, Đoković je protiv Medvedeva imao šansu da postane ne samo prvi osvajač takozvanog kalendar slama još od 1969. godine, već i najbolji teniser u historiji, s obzirom na to da ga jedna titula dijeli od prvog mjesta po broju Grand Slam titula. 

„Osećam olakšanje. Zapravo ne olakšanje, nego rasterećenje kada se završio poslednji poen. Bio sam srećan da je sve gotovo zbog svega što je prethodilo turniru i svega mentalnog, emotivnog sa čim sam morao da se nosim kroz takmičenje poslednjih nekoliko nedelja, bilo je previše. Koliko god da sam se trudio i uspevao da ostanem u sadašnjem trenutku, usredsređen na naredni korak, ceo taj proces iscrpi mnogo. Osećam razočaranje i tugu jer je propuštena velika prilika. Nažalost, tako je kako je, završetak nije idealan, ali moram da budem ponosan zbog svega učinjenog. Uspešna godina, tri slam titule i finale.“, zaključio je Đoković

Ona je Đoković govorio i o porodici.

„Naravno, život je potpuno drugačiji, ja sam i suprug i otac, imam druge prioritete kada se život sagleda u celini. Želeo bih više da budem sa decom, to sam sebi obećao. Odsustvo me boli dosta. Izvinjavam se. Uh", krenule su suze Novaku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...