PLJUŠTE OPTUŽBE IZ DODIKOVIH REDOVA: „Posljednje izjave Izetbegovića i Turkovićeve su kap koja je prelila čašu i demaskirala njihove stvarne želje, ovo je šokantno…“

Šefica poslaničkog Kluba SNSD-a u Parlamentu BiH Snježana Novaković Bursać za „Glas“ je kazala kako bošnjački političari ne mogu više ni da prikriju svoje pravo lice koje su godinama maskirali pričom o želji za suživotom.

  • Mini market

  • 13. Sep. 2021  

  • 1

„U moru napada na Srpsku, Srbiju i sve što je srpsko, posljednje izjave Izetbegovića i Turkovićeve su kap koja je prelila čašu i demaskirala njihove stvarne želje. Stav Turkovićeve da se Srpska mora obratiti njima, odnosno nivou BiH da bi dobila saglasnost da na svojoj teritoriji, i to u Donjoj Gradini, koju svako normalan treba da poštuje, više je nego šokantan“, kaže Snježana Novaković-Bursać,

- Isplivava iz njih ono što zaista jesu i što su ovih godina pokušavali da prikriju, a što smo mi znali sve vrijeme. Ipak, u neku ruku je i dobro što su prestali da glume, jer će svi uvidjeti ko su i kakvi. Umišljaju da bi trebalo da ih pitamo za sve, pa i za gradnju kuće, na primjer. Pa šta bi nam tek radili da zaista imaju neka ovlašćenja - kazala je Novaković-Bursać.

Podsjetimo, ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković se usprotivila izgradnji svesrpskog svetilišta u Donjoj Gradini, navodeći kako je neprihvatljivo da se na tlu BiH gradi bilo šta bez odluke institucija sa nivoa BiH, što je izazvalo oštre reakcije u redovima SNSD-a.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...