„SLOBODNA BOSNA“ SAZNAJE: Visoki predstavnik Christian Schmidt stiže u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, glavni razlog je…

U tom kontekstu trebalo bi se razgovarati i o hapšenju građana BiH od strane Srbije.

  • Politika

  • 14. Sep. 2021  14. Sep. 2021

  • 3

Visoki predstvanik u BiH Christian Schmidt danas u 11 sati stiže u Predsjedništvo BiH. Tamo će se sastati sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, saznaje „Slobodna Bosna“.

Kako saznajemo od izvora iz OHR-a tema sastanka bit će aktuelna politička situacija u BiH.

U tom kontekstu trebalo bi se razgovarati i o hapšenju građana BiH od strane Srbije.

Podsjetimo, posljednji slučaj hapšenja državljana BiH dogodio se u nedjelju 12. septembra, kada je na graničnom prijelazu Uvac uhapšen bivši visoki dužnosnik FMUP-a Edin Vranj.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...