UDOBNOST PRIJE SVEGA: Blake Lively prošetala ulicama New Yorka, njen izbor su ove kultne tene (FOTO)

Kultne conversice veliku popularnost stekle su 1980-ih godina.

  • Žena

  • 15. Sep. 2021  15. Sep. 2021

  • 0

Glumica Blake Lively  posvetila se majčinstvu. Slavna mama snimljena je u šetnji New Yorkom sa svoje tri djevojčice, a glumica je poglede privukla i izborom odjeće i obuće.

Stavivši udobnost na prvo mjesto, 34-godišnja glumica za šetnju je obukla  slatku bijelu haljinu s decentnim uzorkom dužine do koljena te uz nju kratku sivu vesticu na kopčanje. Zaigranom stajlingu dodala je damski šešir sa širokim obodom i tene brenda Converse.

Blake Lively u tenisicama brenda Converse - 2

Blake nosi platneni model Chuck Taylor All Star svijetložute boje te uz njih soknice s volanom. Kultne conversice veliku popularnost stekle su 1980-ih godina, a iako su se u narednim desetljećima trendovi mijenjali, pa su i neki drugi brendovi sportske obuće popularnošću nadmašivali conversice, ove tene nikad nisu izgubile svoje obožavatelje, pa ih tako često viđamo i na našim ulicama, prenosi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...