TUŽNA PRIČA LUDE VEČERI LIGE PRVAKA: Zabio gol, proslavio, pa saznao za veliku tragediju u porodici…

Nizozemac je karijeru započeo u Chelseaju, a u City je došao prošlog ljeta iz Bournemoutha. Za reprezentaciju Nizozemske odigrao je 22 utakmice i postigao dva gola.

  • Sport

  • 17. Sep. 2021  

  • 0

Nogometaš Manchester Cityja Nathan Ake rekao je da mu je otac preminuo samo nekoliko minuta nakon što je postigao svoj prvi gol u Ligi prvaka.

City je u srijedu na svom terenu pobijedio Leipzig sa 6:3, a Ake je svoj prvi pogodak postigao u najelitnijem europskom takmičenju postigao je u 16. minuti.

U objavi na društvenim mrežama Ake je rekao da mu je otac Moses umro te večeri.

"Nakon teškog razdoblja, jučer sam postigao prvi gol u Ligi prvaka, a samo nekoliko minuta kasnije moj jako bolesni otac je umro mirno, u prisustvu moje majke i brata. Možda je tako trebalo biti, uvijek je bio ponosan i sretan kad me gledao kako igram ”, naveo je Ake.

Nizozemac je karijeru započeo u Chelseaju, a u City je došao prošlog ljeta iz Bournemoutha. Za reprezentaciju Nizozemske odigrao je 22 utakmice i postigao dva gola.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...