STANDARDI LJEPOTE: Glumica Andie MacDowell – “Muškaraci su nam prodali ideju da su bolji od nas, to su …” (FOTO)

Muškarci mogu imati sijedu kosu i mi opet mislimo kako su predivni. Prodali su nam tu ideju da su bolji od nas. To su gluposti.

  • Žena

  • 17. Sep. 2021  

  • 0

Zaštitni znak proslavljene glumice Andie MacDowell oduvijek je bila bujna smeđa kosa. Početkom pandemije koronavirusa te lockdowna slavna ljepotica je s ponosom prigrlila svoje sijede koje odlično nosi.

U intervjuu za The Zoe Report 63-godišnja glumica iskreno je progovorila o svom stavu o standardima ljepote sa kojima se žene susreću te se osvrnula i na prihvaćanju svoje prirodne kose. 

Glumica, koja je već 35 godina ambasadorica brenda L'Oréal, rekla je kako je kosu počela bojiti s 40 godina, nakon što je primijetila jednog novinara kako promatra njezin izrast. Sada, 23 godine kasnije, prihvaća svoj prirodni izgled, bez obzira na mišljenje drugih.

“Mislim da su žene umorne od ideje da ne možeš ostarjeti i biti lijepa. Muškarci stare i mi ih svejedno volimo. Želim biti poput muškarca. Želim biti lijepa, no ne želim se unakaziti kako bih bila lijepa”,  rekla je Andie te dodala: “Ne želim zvučati arogantno, no svoju sijedu kosu toliko volim da se pogledam u ogledalo i pomislim: “Oh, izgledam tako lijepo.” Muškarci mogu imati sijedu kosu i mi opet mislimo kako su predivni. Prodali su nam tu ideju da su bolji od nas. To su gluposti.

I dok se više ne trudi zadovoljiti svjetske nerealne standarde ljepote, Andie priznaje kako još uvijek traje njezina borba suočavanja s anksioznosti.

“Još uvijek radim na svojoj tjeskobi. Teško je riješiti se tolike količine PTSP -a. To se nalazi u vašim kostima i živčanom suistemu. No, gleda na to sa svijetle strane: mogu ti iskoristi i upotrijebiti u bolje svrhe,” rekla je Andie, prenosi tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...