VRIJEME SE MIJENJA, S LOŠEGA NA GORE: Kiša, grmljavina i nagli pad temperature, sve do…

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

  • Vijesti

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 0

Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 28 °C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne tokom dana razvedravanje. U jutarnjim satima kiša, pljuskovi s grmljavinom u većem dijelu naše zemlje. U ostatku dana u Bosne rijetki i slabi lokalnim pljuskovi. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 13 do 26°C.

U utorak u Hercegovini umjereno, a u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a dnevna od 15 do 26°C.

U srijedu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 7 do 12, a dnevna od 14 do 26°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...