ŠTA SE DOGAĐA SA ZVIJEZDOM "DINASTIJE": Slavnoj glumici ovisnost je uništila život, zaručnika je tukla u javnosti, a sada je...

Prošla je i rehabilitaciju, a prošle godine paparazzi su je uhvatili s velikim dijamantnim prstenom, što je odmah pokrenulo špekulacije da se zaručila za Heissera.

  • Show

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 0

Glumica Heather Locklear, koju znamo kao Sammy Jo Carrington iz serije "Dinastija", vratila se glumi nakon što se godinama borila s ovisnošću o alkoholu. Naime, Heather glumi u televizijskom filmu "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" te je ispričala kako joj se bilo vratiti pred kamere.

"Najizazovniji dio svega je što sam bila nevjerovatno prestrašena", rekla je glumica koja u filmu utjelovljuje lik Kristine Carlson koja u jednoj sceni saznaje da joj je suprug preminuo. Ispričala je i da se našla s pravom Kristine Carlson te od nje tražila savjete za ulogu.

"Ne znam zašto sam se toliko bojala da neću zapamtiti scenarij. Imala sam osjećaj da sam potpuno ispala iz igre", ispričala je Heather koja godinama nije glumila te je imala problema s alkoholom, a njezina ovisnost često ju je uvlačila u neugodne situacije.

U martu 2018. Heather je u javnosti tukla dečka Chrisa Heissera te je morala intervenirati policija. Zbog toga je na neko vrijeme 2019. prekinula s Heisserom, no ubrzo mu se vratila pa joj je on odlučio pomoći u odvikavanju. Prošla je i rehabilitaciju, a prošle godine paparazzi su je uhvatili s velikim dijamantnim prstenom, što je odmah pokrenulo špekulacije da se zaručila za Heissera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...