NA KOŠEVU BRUKA, NA GRBAVICI REKORDNO: Utakmicu između Željezničara i Veleža uživo gledalo čak...

Na šest utakmica devetog kola Premijer lige BiH bilo je ukupno 19.700 gledatelja, ali više od pola ih je prisustvovalo meču Željezničar - Velež.

  • Sport

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 0

Prema zvaničnom izvještaju delegata, utakmici Željezničara i Veleža na Grbavici jučer je prisustvovalo 10.000 gledatelja.

To je rekord kada je ova sezona u pitanju.

Tuzlanski derbi između Tuzla Cityja i Slobode na Tušnju pratilo je 3.000 gledatelja, dok ih je 2.000 u Banjoj Luci još u petak pratilo meč Borca i Širokog Brijega.

Na Koševu u petak susret Sarajevo - Leotar gledalo je samo 1.500 gledatelja, a toliko ih je bilo i na meču Posušja i Radnika u nedjelju.

U Mostaru na stadionu Pod Bijelim Brijegom, gdje je Zrinjski slavio protiv prijedorskog Rudara s 3:0, zabilježena je posjeta od 1.700 gledatelja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...