ZA LJUBITELJICE JEDNOSTAVNOSTI: Ovo su nijanse lakova za nokte koje će se nositi ove jeseni (FOTO)

Manikura se danas pretvorila u pravu malu umjetnost.

  • Žena

  • 20. Sep. 2021  

  • 0

Lijepo uređeni nokti u trenutku popravljaju raspoloženje. Uredni, sjajni i lijepo nalakirani mogu podignuti odjevnu kombinaciju i, još važnije, učiniti da se osjećamo fenomenalno.

Ulazak u jesen za mnoge po pitanju manikure znači i odmak od pastelnih i neonskih nijansi. Manikura se danas pretvorila u pravu malu umjetnost, ali ako ste ljubiteljica jednostavnosti, u nastavku pogledajte s kojim bojama lakova ćete ove jeseni biti jednostavni, ali i u trendu.

Popularne će biti sljedeće boje lakova za nokte:

Sjajna crna

Iako crnu mnogi biraju tokom cijele godine, u hladnijim mjesecima je neizostavni klasik.

Metalik nijanse

Metalik i krom nijanse s primjesama zlata i srebra odličan su način za ulazak u hladnije mjesece.

Biserne nijanse

Nijanse koje notkima daju čist, biserni izgled bit će veliki hit ovu jesen. Jednostavne, lijepe, sa suptilnim sjajem bit će pun pogodak.

Mornarsko plava boja

Tamnije nijanse plave boje bit će veliki hit ove jeseni. Odličan su odabir za sve ljubiteljice tamnijih boja na noktima koje zaobilaze crnu, piše Zadovoljna.hr.

Tamno crvena i ljubičasta

Tamne nijanse bit će veliki hit, a svoje mjesto među njima imat će i tamno crvena i ljubičasta boja koje izgledaju odlično na kratkim noktima.

"Zagorena" narandžasta

Ako ste među onima koji razmišljaju izvan okvira, mogle bi vam se svidjeti nešt drugačije tamnije nijanse poput "zagorene" narančaste.

 Mliječna manikura

Tamne nijanse popularne su u hladnijem dijelu godine, ali to ne znači da ne možete njegovati svoj mininalizam i držati se "golih" noktiju. Mliječne nijanse su odabir s kojim nećete pogriješiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...