ZGODNA ŽENA BLISTA: Julia Roberts “ulovljena” u plovidbi ovom evropskom rijekom (FOTO)

Nakon što je proslavila 19. godišnjicu braka lijepa glumica Julia Roberts ponovno se uhvatila poslovnih obaveza.

  • Show

  • 20. Sep. 2021  20. Sep. 2021

  • 0

"19 godina. Tek počinjemo", napisala je početkom jula Julia Roberts na Instagramu i podijelila selfie sa suprugom snimljen na plaži, gdje su proslavili američki Dan nezavisnosti i 19. godišnjicu braka. 

Par se upoznao 2001. godine na snimanju filma "Mexican", u kojem se pred kamerom budućeg supruga našla s Bradom Pittom. Vjenčali su se 4. jula 2002. godine na njenom ranču Taos, u Novom Meksiku, a u braku su dobili 16-godišnje blizance Hazel Patriciju i Phinnaeusa Waltera te 14-godišnjeg Henryja Daniela.

Sada su fotoreporteri ulovili Juliju Roberts u Parizu, tačnije na brodu na Seni, a na kojem lijepa glumica trenutno snima reklamnu kampanju za nepoznatog naručitelja, prenosi Tportal.hr.

  alt        

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...