IZNENADA, U 57. GODINI: Preminuo američki glumac Willie Garson, pamtit ćemo ga po liku iz filma "Seks i grad"

Izvršni producent emisije Mishael Patrick King rekao je za Variety da je Garson bio bolestan tokom snimanja, ali da je "davao sve od sebe".

  • Kultura

  • 22. Sep. 2021  22. Sep. 2021

  • 0

Willie Garson, glumac poznat po ulozi u serijama i filmovima "Seks i grad", preminuo je 21. septembra. Ovu tužnu vijest potvrdio je njegov sin Nathen Gason kojeg je Vili usvojio.

Garson je poznat publici po ulozi Stanforda Blatcha u filmu "Seks i grad". Imao je 57 godina. Uzrok smrti nije odmah otkriven.

Willie Garson nedavno je viđen zajedno sa zvijezdom serije Sarah Jessica Parker koja je snimala scene za predstojeći spinoff HBO -a "Seks i grada", "I baš tako ...".

Izvršni producent emisije Mishael Patrick King rekao je za Variety da je Garson bio bolestan tokom snimanja, ali da je "davao sve od sebe".

"Toliko te volim, tata. Počivaj u miru i drago mi je da si sve svoje avanture podijelio sa mnom i uspio toliko postići. Tako sam ponosan na tebe. Uvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da kreneš u svoju avanturu. Uvijek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da si sada u miru. Uvijek si bio najsnažnija, najsmješnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podijelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti niti izgubiti", oprostio se Nathen emotivnim statusom na Instagram profilu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...