POLICIJA NA NOGAMA: Kamionom usmrtio čovjeka koji je stajao pored vozila u kvaru pa pobjegao s mjesta nesreće...

Pješak je na mjestu preminuo, uviđaj je u toku.

  • Hronika

  • 22. Sep. 2021  

  • 0

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim vozačem koji je noćas oko jedan sat poslije ponoći skrivio prometnu nesreću i pobjegao.

Naime, na zagrebačkoj zaobilaznici točnije A3 između čvorova Lučko i Buzin, došlo je do naleta nepoznatog teretnog vozila na pješaka koji se nalazio na kolovozu pored zaustavljenog vozila u kvaru.

- Pješak je preminuo na mjestu nesreće, a nepoznati se vozač udaljio u smjeru istoka. Promet se do daljnjega odvija lijevom prometnom trakom - kažu iz PU zagrebačke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...