KO JE VUČIĆEVA JURIŠNICA IZ VRŠCA: Ova žena je punih sat vremena neartikulisano urlala, vrijeđala i po nalogu SNS moćnika pokušavala isprovocirati Đilasa i...(VIDEO)

Prema pisanju režimskih tabloida, Kokeza je preko brata vršačke jurišnice zaradio više desetina miliona eura!

  • Regija

  • 23. Sep. 2021  23. Sep. 2021

  • 0

Kako saznaje Direktno.rs, Vesna Pašalić, jedna od najagresivnijih Vučićevih jurišnica na opozicione lidere nedavno u Vršcu, zapravo je sestra Željka Popovića, nekadašnjeg upravnika Beogradske carine, koga su čak i režimski mediji prozivali za kriminal sa Slavišom Kokezom. Prema pisanju režimskih tabloida, Kokeza je preko brata vršačke jurišnice zaradio više desetina miliona eura!

Prilikom posete Vršcu funkcionera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Dejana Bulatovića ova žena je punih sat vremena neartikulisano urlala, vrijeđala i po nalogu SNS moćnika pokušavala da isprovocira fizičko nasilje. Pozivala je policiju i neuspješno pokušavala da odglumi da je fizički napadnuta iako joj niko nije prilazio dok je dobacivala Mariniki Tepić da je "dilerka", a Đilasa nazivala "lopovom".

Posebno je bilo zanimljivo kada je na pitanje "šta znači biti dilerka?" Vesna Pašalić odgovorila da nema pojma, a nije ni važno što ne zna, važno je da je ispunila zadatak SNS čelnika da izaziva incidente i uznemirava Vrščane koji su se okupili u velikom broju da podrže "Plan za dan poslije" Stranke slobode i pravde i time javno pokažu šta misle o aktuelnom režimu.

Ova žena nekada je bila zaposlena u Hemofarmu, u kome je dobila otkaz jer ova njemačka kompanija nije bila spremna da trpi njeno agresivno ponašanje, pa su je naprednjaci nakon toga zbrinuli u kancelariji za lokalni ekonomski razvoj grada Vršca.

Inače, Večernje novosti, Kurir, Alo i Srpski telegraf pisali su o "carinskoj mafiji" u kojoj je kao jedan od glavnih aktera označen brat Vučićeve vršačke jurišnice Željko Popović, a kao glavni organizator i šef nelegalnih poslova Slaviša Kokeza - donedavno omiljeni Vučićev biznismen koji i dan danas dobija milionske državne tendere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...