BRUKA IZ BUDIMPEŠTE OBIŠLA SVJET: Pogledajte zbog čega je Milorad Dodik nagrađen gromoglasnim aplauzima…

Sa Demografskog samita u Budimpešti stižu nestvarne scene.

  • Politika

  • 24. Sep. 2021  24. Sep. 2021

  • 13

"Kako je moguće da je nekorektno govoriti da je otac muškarac a majka žena. Ja to ne mogu da prihvatim, ne da mi logika u glavu. Nije ok, hoće da mi nametnu svoje vrijednosti, skloni se od mene, radi šta hoćeš ali ne diraj me. Sad sam ja nekorektan, a oni nisu. Roditelj broj jedan i broj dva, ne znam još da su rodili dijete", izjavio je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.

Dodik je još jednom nadmašio sebe. Je li razlog ovakvog istupa člana Predsjedništva BiH populizam i podilaženje premijeru Mađarske Viktoru Orbanu, ili ne, nije pretjerao važno.

Šteta državi Bosni i Hercegovini već je nanesena.

Pogledajte cijeli goovor Milorada Dodika na konferenciji u Budimpešti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...