EVO KAKO RAZMIŠLJA PROSJEČNA PENZIONERKA U SRBIJI: "Ako Vučić izgubi izbore, ja ću da crknem, Jugoslavija je gotova"

"Vučića mnogo volim... bolji je nego Tito", rekla je baba (72)

  • Regija

  • 24. Sep. 2021  24. Sep. 2021

  • 0

"Ako Vučić izgubi ja ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova", riječi su jedne penzionerke (72) na mogući poraz lidera SNS na izborima zabilježene na snimku koji pokazuje razmišljanje jednog prosječnog penzionera u Srbiji.

"Vučić hrani, daje novac i zato se voli kao svoje dijete, doduše u Jugoslaviji", prenosi portal Direktno.rs.

"Crno dijete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsjednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čovjeka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 eura, pa dao paketić", pravila je baba spisak poklona od Vučića.

A zatim je svom sinu ili unuku koji je ovaj genijalni snimak zabilježio rekla da Vučića voli podjednako kao njega.

"Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čovjeka kao moje dijete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko voljela. Sve mi je teško ako izgubi", rekla je zabrinuto gospođa i objasnila šta će se tada desiti.

"Ako izgubi, ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova!"

Onda je gospođa pokazala da Vučićeva mašinerija koja neprestano radi na satanizaciji opozicije takođe snažno i uspješno djeluje kod penzionera.

"Voljela sam onog malog kepeca, kako se zove? Vuk! Voljela sam ga isto kao moje dijete, kad on najgori ispao od njih. Vučića mnogo volim... bolji je nego Tito", rekla je ona.

Zatim je objasnila i kako nam Vučić "daje pare".

"Dao je 100 eura meni, 100 dedi, 100 tebi.. 700 eura smo mi njemu uzeli. Dva teleta. On mi dao, lično Vučić. Nije bitno čije pare, državne pare, on voli da si ti zadovoljan, da imaš volju da živiš. Takvog vladara niko da dobije neće, ni u životu ni u svijetu", zaključila je ona.

Vala baš, gospođo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...