GLEDAOCI NISU MOGLI VJEROVATI: Voditeljice saznale da su pozitivne na koronavirus u sred emisije, odmah su bile izbačene (VIDEO)

Voditeljice programa "View" na američkoj ABC televiziji doživjele su neprijatno iznenađenje kada su u živom programu zamoljene da napuste studio

  • Show

  • 24. Sep. 2021  

  • 0

Dvije kovoditeljice na ABC-ovom programu "View" (Pogled) bile su pozitivne na koronavirus i morale su da napuste program u sred emisije.

Ana Navarro i Sunny Hostin, obje kompletno vakcinisane, napustile su studio danas nekoliko minuta prije nego što je američka potpredsednica Kamala Harris trebalo da se pojavi na intervjuu u studiju.

"Čini se da se ovde dešava nešto čega nisam 100 posto svjesna", rekla je Joy Behar dok je emisija započinjala novi segment. "Može li neko molim vas da me obavijesti o situaciji?".

"Morate vas dvije da izađete na trenutak", rekao je glas izvan kamere Ani Navarro i Sunny Hostin.

Behar je tada bila spremna da predstavi potpredsjednicu SAD, kada je drugi glas van kamere rekao "ne". Harris bi se u emisiji pojavila daljinski, iz drugog studija u sjedištu kompanije ABC u New Yorku.

Nakon što se emisija vratila sa reklame, Behar i Sara Haines, koje su sjedile sa jedne strane polukružnog stola emisije nasuprot Navarro i Hostin, preselile su se u centar.

Behar je zatim rekla prisutnima šta se dogodilo.

"Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vijest, dogodilo se da su i Sunny i Ana očigledno obje pozitivne na kovid", rekla je Behar.

"Koliko god se trudili, ovakve stvari se dešavaju, vjerovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro, jer su obje potpuno vakcinisane", dodala je ona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...