UŽAS U TURSKOJ: Bivši nogometaš Fenera i Leverkusena osumnjičen da je u pucnjavi ubio jednu i ranio još četiri osobe (VIDEO)

Žrtva koja je izgubila život bio je İbrahim S. koji je navodno roštiljao s prijateljima u blizini prometnice na kojoj je došlo do sukoba.

  • Sport

  • 28. Sep. 2021  

  • 0

Prije nekoliko dana uhapšen je umirovljeni turski nogometaš Sezer Öztürk i to nakon što je u pucnjavi ubio jednu osobu i pritom ranio njih četiri. Turci tvrde kako je ovaj bivši nogometaš Fenerbahčea, Leverkusena i Bešiktaša u dva navrata zajedno sa svojim prijateljima otvorio vatru prema ljudima s kojima se zakačio u prometu.

Još uvijek nema tačnih detalja samog slučaja, ali turski mediji pišu kako je Öztürk pobjegao odmah nakon pucnjave. Ipak, Öztürk je uhapšen samo nekoliko trenutaka kasnije.

Žrtva koja je izgubila život bio je İbrahim S. koji je navodno roštiljao s prijateljima u blizini prometnice na kojoj je došlo do sukoba. Prvo je došlo do fiziškog obračuna, a kada su Öztürk i njegovo društvo sjeli u automobil, potom je uslijedila i pucnjava. Više detalja bit će poznato uskoro.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...