HLADAN TUŠ ZA DODIKA I NJEGOVE POSLUŠNIKE: "Oštro demantujem pominjanje mog imena u bilo kom političkom kontekstu!"

Samo što je izgovoreno ime dr Aleksandra Janjičića kao mogućeg novog kandidata za gradonačelnika Bijeljine stigao je demantij.

  • Politika

  • 28. Sep. 2021  

  • 0

Ohrabreni jučerašnjim sastankom sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom i njegovim pratiocima,danas je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vladimir Lazić je na konferenciji za novinare rekao da već traže adekvatnu zamjenu Ljubiši Petroviću, gradonačelniku Bijeljine.

Samo što je izgovoreno ime dr Aleksandra Janjičića kao mogućeg novog kanddata za gradonačelnika Bijeljine stigao je demantij:

"Ovim putem želim da pošaljem jasnu i nedvosmislenu poruku sredstvima javnog informisanja! Oštro demantujem pominjanje mog imena u bilo kom političkom kontekstu" stoji na Facebook profilu dr. Aleksandra Janjičića.

alt

Iz SNSD-a Bijeljine pozivaju građane da 2. oktobra dožu na gradski trg i tako izraze nezadovoljstvo, kako navode, neradom gradonačelnika Bijeljine.

Ovim SNSD pokušava da napravi kontra skup, onom u Banjaluci, koji prave opozicione stranke kako bi još jednom ukazali na kriminal, korupciju i tiraniju koju provodi režim u Republici Srpskoj.

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...