NAKON PORAZA OD PSG-a: Guardiola se naklonio Messiju, njegove riječi su iznenadile sve...

PSG je pobijedio Mancheseter City rezultatom 2:0, a nakon utakmice pred novinare je stao trener Građana Pep Guardiola.

  • Sport

  • 29. Sep. 2021  

  • 0

Parižani su bolje djelovali kao ekipa nego što se pretpostavljalo, Messiju i Mbappeu nije bio problem leći iza živog zida kod slobodnog udarca, zato je i defenziva djelovala prilično sigurno.

"Bili smo odlični. Napravili smo sve što smo trebali, jedino nismo zabili gol. PSG se branio visoko i bio su jako opasan iz kontranapada. Svojoj ekipi dajem najveće komplimente. U drugom poluvremenu je Donnarumma nekoliko puta spasio PSG, bile su to velike osbrane. Dakle, moja ekipa je bila na visini, kao i na Stamford Bridgeu. Šteta. Igrali smo na pobjedu, a oni su zabijali, i to ne iz nekih velikih prilika", rekao je Pep Guardiola nakon poraza, a onda je na red došao Messi.

"Šta reći, Messijev gol bio je fantastičan", kazao je Pep.

Na kraju je dao zanimljivu izjavu koja je odjeknula na Otoku.

"Večeras ćemo dobro pojesti, popiti čašu vina, oporaviti se i spremiti za derbi protiv Liverpoola u nedjelju", rekao je Guardiola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...